fbpx
">

Biografija

Marija KalinicMr. sc. Marija Kalinić, direktorica je i vlasnica tvrtke EPPUR SI MUOVE j.d.o.o. za savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu.

Stručnost i kompetentnost, specifična znanja i vještine te sposobnost kreiranja individualnih rješenja prilagođenih potrebama klijenata njezine su najvažnije karakteristike, temeljene na bogatom i dragocjenom iskustvu kako u razvoju i implementaciji sustava za upravljanje ljudskim potencijalima, tako i u kreiranju i izvođenju edukacija za sve razine radnih mjesta.

Od ukupno preko 25 godina radnog iskustva, posebno ističe rad u Sunce Koncernu d.d. Zagreb, tvrtci koja upravlja poznatim lancem hotela Bluesun, gdje je 9 godina bila na poziciji direktorice Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima, unutar kojeg je djelovala i Bluesun akademija – interni trening centar s 12 internih trenera i 35 mentora, čijim radom i razvojem je također rukovodila.

Marija Kalinić diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu (1988. g.), a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na znanstvenom poslijediplomskom studiju Teorija i politika marketinga (2001.g.). Pored navedene fakultetske naobrazbe, svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano je nadograđivala kroz razne treninge i edukacije iz područja prodaje, marketinga, financija, upravljanja ljudskim potencijalima i osobnog rasta i razvoja, pri čemu posebno ističe edukaciju iz Realitetne terapije i NLP-a – NeuroLingvističkog Programiranja. Certificirana je trenerica NLP-a. Također, članica je  SELECTIO certifikatorskog tima za dodjelu certifikata Poslodavac partner i Upravnog vijeća Udruge U4HR – Udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj.

Marija Kalinić je i predavačica kolegija Upravljanje ljudskim potencijalima na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka.

Back to top