fbpx
">

(Ne)moć vlastitih misli

Koliko sami doprinosimo kvaliteti vlastitog života? Jesu li za sve krivi drugi ili je nešto i do nas?

Danas znamo da manje od 5% svih današnjih bolesti proizlazi iz poremećaja jednog gena, dok je oko 95% svih bolesti povezano s izborom načina života, kroničnim stresom i toksičnim okolišem.

Tu tvrdnju, uz navođenje raznih istraživanja koja to potvrđuju, iznosi dr. Joe Dispenza u svojim knjigama, koje na zanimljiv i razumljiv način opisuju povezanost naših misli, stavova i uvjerenja s ishodima u našem životu.

Nije li ovo dovoljan razlog da osvještavanju vlastitih misli i potencijala posvetimo posebnu pažnju?

Programi osobnog razvoja ili kako to najčešće zovemo – rad na sebi, nam pomažu istražiti snagu naših vjerovanja, kako svjesnih, tako i nesvjesnih. Pomaže nam steći lakše uvide u to kako promjenom čak i najjednostavnijih od njih, možemo duboko utjecati na gotovo svaki aspekt našeg života. Također, rad na sebi omogućuje nam bolje nošenje sa stresnim situacijama te „toksičnim“ ljudima, kao i povećanje samopouzdanja u raznim poslovnim i životnim situacijama.

Ukratko, radom na sebi duboko mijenjamo vlastite nezdrave obrasce ponašanja – u poslovnom i privatnom životu, te načinu vođenja i upravljanja ljudima!

GROWTH MINDSET – ESM program osobnog razvoja i voditeljskih vještina Vam pruža uvide u zakonitosti ljudskog funkcioniranja i međuljudske interakcije, pomaže Vam otkriti vlastite potencijale, te Vam daje  metode i tehnike za razvoj boljih odnosa u poslovnom i privatnom životu. PRIDRUŽITE NAM SE! Prijavite se na program ovdje.

Back to top