fbpx
">

Coaching

Radite na osobnom rastu i razvoju uz podršku stručnog i povjerljivog trenera

CoachingOvaj dio naše ponude namijenjen je svima Vama koji imate želju i potrebu raditi na vlastitom rastu i razvoju, individualno i sustavno vođenom od strane povjerljive, nepristrane i stručne osobe.

John Overdurf & Julie Silverthorn, poznati NLP treneri, coaching definiraju kao „profesionalni, povjerljivi odnos između dvoje ljudi, temeljen na otvorenosti, iskrenosti i integritetu, s namjerom da pomogne klijentima u nastojanju da žive kongruentan i ispunjujući život, koji počiva na njihovim vrijednostima, ciljevima i ishodima.“ .

Svi ponekad dođemo u situaciju kada trebamo razbistriti kojim putem dalje krenuti i kako – bilo privatno ili profesionalno. Često puta nam u takvim situacijama pomognu bliske osobe iz našeg okruženja, no ponekad nam treba stručna, povjerljiva i nepristrana osoba. Ukoliko ste trenutno u takvoj situaciji i baš trebate stručnost, povjerljivost i nepristranost – JAVITE NAM SE.

Coaching proces će Vam pomoći da jasno vidite i definirate svoju trenutnu problemsku situaciju, te da osvijestite najbolji način za njeno rješavanje. Najbolji – iz Vaše perspektive, a ne nečije tuđe. Coach Vam ne govori kako da živite svoj život, nego Vam pomaže definirati promjene koje želite napraviti u svom životu te kako ih napraviti. Drugim riječima, coaching nije isto što i savjetovanje ili terapija, nego je to motivirajući razgovor coacha i klijenta kroz koji klijent u sebi pronalazi rješenja za svoje problemske situacije, a coach ga vodi kroz taj proces.

Osim jasnog definiranja Vaših trenutnih problemskih situacija i osvještavanja i razvijanja vještina za njihovo rješavanje, svrha coachinga je i osvještavanje i razvoj vještina od kojih ćete dugoročno imati koristi u zahtjevnim poslovnim i životnim situacijama.

TRAJANJE pojedinačne coaching seanse je 1 do 1,5 sat, dok ukupan broj i dinamika coaching seansi ovise o ciljevima coachinga kao i o Vašoj spremnosti za promjene u željenom smjeru.

Back to top