fbpx
">

HR edukacije i konzalting

Razvijajte svoje zaposlenike, gradeći s njima zajedničke vrijednosti

HR edukacijeU današnje vrijeme sve zahtjevnijih uvjeta poslovanja, koji pretpostavljaju internacionalizaciju kompanija, izlaske na nova i nepoznata tržišta, širenje portfelja proizvoda i usluga, te u konačnici nove klijente, upravljanje ljudskim potencijalima je, više nego ikad prije, postalo strateški važno pitanje svakog poslovnog subjekta – bez obzira na veličinu i djelatnost.

Zahtjevi koji se stavljaju pred funkciju ljudskih potencijala nisu nikada bili složeniji i veći, te navedeni uvjeti poslovanja zahtijevaju snažne funkcije ljudskih potencijala koje se mogu nositi s tim izazovima. Samim time, unutar funkcije ljudskih potencijala u kompanijama, došlo je do podjele poslova na transakcijske poslove (poslove koji ne donose dodatnu vrijednost, ali su neophodni za poslovanje) i strateški važne poslove koji funkciju upravljanja ljudskim potencijalima iz administrativne funkcije, transformiraju u strateškog partnera upravi, partnera koji i te kako doprinosi uspješnosti i profitabilnosti kompanije.

POŠALJITE NAM UPIT

Mi vam u tome možemo pomoći kroz:

HR U PRAKSI – jednodnevnu informativnu edukaciju o najvažnijim sustavima upravljanja ljudskim potencijalima i njihovoj međupovezanosti

HR VJEŽBAONICU – niz od nekoliko tematskih radionica koje detaljno obrađuju sustave upravljanja ljudskim potencijalima

HR KONZALTING – profesionalnu podršku u kreiranju i provedbi sustava upravljanja ljudskim potencijalima.

 

Back to top