fbpx
">

HR konzultantica, NLP i poslovna trenerica

Marija Kalinić

Mr.sc. Marija Kalinić, direktorica je i vlasnica tvrtke za savjetovanje ESM – EPPUR SI MUOVE, sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirane za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova.

Glavni moto tvrtke je: Malim koracima do značajnih promjena!

Od ukupno preko 30 godina radnog iskustva, na različitim radnim mjestima (financije, računovodstvo, prodaja, marketing), posebno ističe rad u području razvoja ljudskih potencijala, kojim se bavi dugi niz godina.

Ima bogato i raznoliko iskustvo, kako u projektima iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, tako i u kreiranju i izvođenju razvojno-edukacijskih programa za zaposlenike svih hijerarhijskih razina, u organizacijama različitih djelatnosti.

Iskustvo je stekla – kako kroz aktivnosti vlastite tvrtke, tako i radeći dugi niz godina na poziciji direktorice Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima, gdje je osim  za rad Sektora, bila zadužena i za rad i razvoj internog trening centra.

Marija Kalinić diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pored navedene fakultetske naobrazbe, svoj osobni i profesionalni razvoj kontinuirano je nadograđivala kroz treninge i edukacije iz različitih područja, a naročito iz područja primjenjene psihologije, čije spoznaje koristi u svom radu. Posebno ističe edukacije iz Realitetne terapijePoints of You – kreativnih alata za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja, NLP-a NeuroLingvističkog Programiranja, te INSPIRE – Happiness at work – upitnika za procjenu radnih i motivacijskih crta zaposlenika, te rukovodnih kompetencija.

Članica je  Upravnog vijeća Udruge U4HR – Udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj (www.u4hr.hr). Također, ima bogato i predavačko iskustvo na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka, kolegij Upravljanje ljudskim potencijalima, te na EFFECTUS studij financije i pravo Zagreb, kolegij Organizacijsko ponašanje, na diplomskom studiju MBA-smjer Upravljanje ljudskim potencijalima i znanjem.

Back to top